"Уродський торт" по Стрийськи - реакція дирекції.

02.11.2018
Всоц.мережі розгорілась широка дискусія за моїм постом про цькування моєї внучки Богданки. Розгорнулось активне обговорння ситуації в класі. Девять засобів масової інформації України відобразили події на своїх шпальтах та каналах. Минув час, достатній щоб провести перевірку, зробити висновки і виконати міроприємства по недопущенню подібного в школі.

Для всіх співчуваючих, а також тих, хто  зі мною не згідний викладаю тут нарізку аудіозапису такого міроприємства: 40 хвилинної бесіди з дирекцією школи.



За викликом директора була сьогодні (02 11 2018) в школі. Сподівалась, що вирішуватиметься подальша Богданчина доля. Була дуже здивована, коли почула що бесіда пішла іншим руслом.



 Директор школи Стасенко Лідія Леонівна заявила, що соціальні служби навідають нас вдома в зв'язку повідомленням завуча школи Олійник Люби Львівни про порушення світлового режиму в кімнаті мого внука. Зауважте - мова йде не про Богданку. Ця завуч  на дому викладає українську мову та літературу хворому хлопчикові. За два дні до моїх відвідин директора Люба Львівна дійсно поскаржилась, що їй темно в приміщенні (заняття відбуваться переважно в другій половині дня). На зауваження було вкручено 2 єнергозберігаючі лампи - більш яскраві, ніж лампи розжарювання.

Далі прозвучали вимоги про переведення хлопчика в іншу школу. Про те, що за кожен судомний приступ у дитини з синдромом Кіарі, після якого вона не здатна займатись,  потрібна довідка від лікаря.
Тобто, якщо повносправна дитина пропустила день, довідки не треба, а якщо  дитина-інвалід не може займатись - дай довідку за кожен приступ.

Погрожували міліцією, соц.органами. Хтось в кабінеті сказав, що туди вже заявили.

Все чекаю - а коли ж про Богданку.
І нарешті: Постанови, рекомендації Кабміну,способи навчання у школі і таке інше.
А далі  - забрати зі школи. Тобто - директор пропонує забрати дитину з колективу. Як підстьобування до цього розгорнула пресинг стосовно іншої нашої дитини.




 Але ж Галина Миронівна зробила те ж саме - відокремила Богданку від колективу.

Озброївшись дітьми, адміністрація школи затіяла тиск на батьків, щоб залагодити інциндент з недостойною поведінкою вчительки. А як же інакше - не буде недогідних батьків, не буде і проблеми. Поки що.

Читати поперднє                                                                                    Читати наступне


Комментариев нет:

Отправить комментарий

"Уродський торт" по Стрийськи - реакція дирекції.

02.11.2018 Всоц.мережі розгорілась широка дискусія за моїм постом про цькування моєї внучки Богданки. Розгорнулось активне обговорння ситу...